Rover – nieuws

 • Reiziger lang zonder rechtstreekse trein naar Londen
  on 24 november 2023 at 00:00

  Reizigers zullen volgend jaar een half jaar geen gebruik kunnen maken van een directe Eurostar van Amsterdam naar Londen. Vanuit Londen blijft de route wel direct. De 6 maanden zonder Eurostar zijn zonde, gelijktijdig is Rover blij dat het oponthoud veel korter is dan de 11 maanden die eerste geprognosticeerd waren. Door werkzaamheden aan het spoor is het niet mogelijk om vanaf juni 2024 als reiziger... (Feed generated with FetchRSS)

 • Rover wil compensatie voor HSL-reizigers wegens vertragingen
  on 17 november 2023 at 00:00

  Rover wil dat reizigers van de HSL worden gecompenseerd voor de vele vertragingen. Ook moet er betere informatie komen over de oorzaken. “Het is tijd dat NS en ProRail een handreiking doen.” Rover krijgt veel klachten van reizigers over de betrouwbaarheid van de hogesnelheidslijn. De cijfers liegen er niet om: zo’n 25 procent van de reizigers op de HSL doet meer dan 5 minuten vertraging op. Daarmee... (Feed generated with FetchRSS)

 • Rover wil RNet-halte Spaarne Gasthuis Zuid behouden
  on 14 november 2023 at 00:00

  Rover-Haarlem verzet zich tegen het verdwijnen van de RNet-halte voor de ingang van het Spaarne Gasthuis locatie Zuid. Dat heeft de Rover-afdeling duidelijk gemaakt in een inspraakreactie bij de gemeente. Rover vreest langere loopafstanden en een slechtere bereikbaarheid van het ziekenhuis. De Europaweg in Haarlem wordt opnieuw ingericht. Tot tevredenheid van Rover-Haarlem blijft het een belangrijke... (Feed generated with FetchRSS)

 

×

In gesprek met het

Reizigersoverleg regio Dordrecht

× Hoe kunnen wij helpen?